Lid! Raymond de Jong: ‘Met video komt alles samen!’

In het interview met Raymond de Jong van Promare Communicatie & Media staat online communicatie centraal, en dan specifiek webinars, webcasts en video! 

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Raymond de Jong en werk als interimmer met communicatie expertise en freelance journalist op het snijvlak communicatie, journalistiek en media. Ik woon in Vianen en heb een sterke affiniteit met HR-communicatie. Bij verschillende opdrachtgevers, zowel profit als non-profit, heb ik vanuit mijn communicatie achtergrond HR-afdelingen geholpen met arbeidsmarktcommunicatie, uitrolplannen rond loopbaanplanning, coaching van afdelingen en werkwijze aanpassingen. Ik geniet van online communicatie waarbij ik een enthousiaste bijdrage lever in het bedenken, begeleiden en evalueren van webinars en webcast programma’s.

Wat versta je onder HR-communicatie?

Onder HR-communicatie versta ik het snijvlak tussen deze twee vakgebieden. Ze kunnen elkaar zó versterken ieders met inbreng en expertise. Of het nu om loopbaanplanning of het intekenen van profielen gaat. Communicatie kan zorgen voor bereik, de juiste touch en inhoud die gelezen of gehoord wil worden. We streven naar voldoende draagvlak voor voortgang in programma’s en projecten.

Welke HR-communicatie kennis deel je?

Onlangs heb ik nog een HR-communicatie presentatie gegeven over ‘de kracht van inzet van webinars in interne communicatie’. Ze vroegen mij hierover iets te vertellen omdat ik sterk ben in tekst en video. Ik zeg altijd ‘met video komt alles samen in het overbrengen van een boodschap. Ik heb veel ervaring met inspireren met webinars en webcasts.

Heb je een droom voor het vak?

Mijn droom is video de komende jaren nog beter inzetten in campagnes of programma’s. Het is hét middel om effectief je doelgroep te bereiken!

Voor welke vragen kunnen onze leden bij jou terecht?

Alle leden van HR & Communicatie kunnen bij mij terecht met vragen over hoe je het beste een doelgroep kunt bereiken of hoe je het beste webinars en video kunt inzetten voor je vraagstukken.

Meer over Raymond de Jong:
Raymond heeft twee websites: promare.nl / raymonddejong.nl of bekijk zijn profiel op LinkedIn.
Contactinformatie: raymond@promare.nl, 06-23 01 00 00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie