Blitsvideo: je filmt zelf, wij doen de rest

Video is een ideale manier om je HR-communicatie boodschap te presenteren. Misschien beschik je niet over het budget om een videoproducent in te huren? Maar je wil ook geen saai of amateuristisch filmpje. Gelukkig heeft ons communitylid Petronella Korbijn een betaalbare oplossing bedacht: Blitsvideo!

‘Video’s en Vlogs maken waarmee je de medewerkers echt bereikt!

Voortaan maak je snel en eenvoudig zelf videocontent. Petronella Korbijn verzorgt een workshop waarin de communicatie afdeling zelf leert filmen, gewoon met smartphone. Ook het maken van een script en het leren interviewen komt aan de orde, net als het gebruik van hulpmiddelen zoals statief en daspeldmicrofoons. Vervolgens maak je voortaan zelf de opnames voor je video. Deze opnames en het script verstuur je naar Blitsvideo.nl en binnen een week heb je een flitsend filmpje met logo, teksten, titelbalkjes en rechtenvrije muziek. Tegen een zeer scherp tarief; je hebt al een blitsvideo voor € 245,-.

Neem contact op voor meer informatie met Blitsvideo: bel Petronella 06-39791056 of mail info@blitsvideo.nl

Destijds heeft Petronella zich voorgesteld aan onze community met een Blitsvideo. Compleet met de huisstijl van HR & Communicatie. Bekijk hier de video! En neem ook zeker een kijkje op de gallerij van Blitsvideo om je te laten inspireren met voorbeelden van vakgenoten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie