Congres HRM in de overheid!

Op donderdag 24 mei 2012 organiseert CKC Seminars de 4e editie van het congres ‘HRM in de Overheid’. Het congres is dé jaarlijkse update voor HR professionals en lijnmanagers werkzaam binnen de overheid. Ook dit jaar hebben we een beperkt aantal plaatsen. Vol = vol!

Thema: De HR relatie
2012 wordt een spannend jaar: bezuinigingen, reorganisaties, vergrijzing, schaarste, flexibiliteit, work-life balance…En ook de steeds hogere wensen, eisen en verwachtingen van burgers en medewerkers. Hoe kan je als overheidsorganisatie hierop inspelen en welke bijdrage levert HRM? Een goede afstemming tussen management en HR op het gebied van organisatiestrategie en HR strategie is juist nu noodzakelijk. HRM speelt een sleutelrol binnen het overheidsproces. De HR relatie tussen burger, organisatie en medewerkers bepaalt het succes voor het optimaliseren van de klantgerichtheid van uw overheidsdienst!

Het congres HRM in de Overheid 2012 zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten om deze discussie te voeren.

Als lid van de groep HR-Communicatie Netwerk ontvangt u een korting van € 100,- op de toegangsprijs u betaalt € 195,- (non-profit) i.p.v. € 295,-. Elke 2e en 3e persoon neemt GRATIS deelname. Mailcode: KRTHV-MHCL
www.hrmindeoverheid.nl

Laat ook weten of je gaat op het netwerk: http://www.hr-communicatie.nl/events/congres-hrm-in-de-overheid

Keynote sprekers, praktijkcases, workshops en interactieve sessies
Wij bieden u een inspirerende dag en een sterk inhoudelijk programma met diverse keynote sprekers, praktijkcases, workshops en interactieve sessies. Daarnaast is er volop de gelegenheid om tijdens de pauzes ervaringen uit te wisselen met HR collega’s binnen uw branche.

Dagvoorzitter Feike Cats (Klantgerichtheidsexpert) en keynote sprekers prof. dr. Bas Haring (hoogleraar en volksfilosoof), drs. Michel Donners (adviseur en beleidsmedewerker CNV Bedrijvenbond) en Mr. Anastasia Kellermann LLM (duurzaamheidexpert) geven u vanuit de praktijk en wetenschap prikkelende visies en handreikingen over de laatste HR-ontwikkelingen en trends voor de publieke sector.

Humor à la minute: poppenkast met Armand Schreurs
Een spectaculaire samenvatting van het ochtend- en middaggedeelte, mis dit niet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie