Hoe blijven we tijdens het thuiswerken fit?

Januari is de maand om die extra kilo’s, je fitheid en conditie eens onder de loep te nemen. En mocht je in januari een fitnessabonnement bij de sportschool bij jou in de buurt willen afsluiten, dan zul je nog even moeten wachten… Gelukkig heeft Gladys Nurmohamed hier een alternatief voor bedacht wat zij in de eerste Ideeënproeverij van 2021 gaat toelichten.

Gladys Nurmohamed, communitylid bij HR & Communicatie en expert in verandercommunicatie, heeft zich gespecialiseerd in stressreductietrainingen en organisatiebrede vitaliteitsinterventies. Op 29 januari host zij de ideeënproeverij over ‘Vitaliteit op de werkplek (in coronatijd)’.

Vitaliteit op de werkplek (in coronatijd)

Hoe blijven je medewerkers tijdens het thuiswerken vitaal? Wat kunnen we doen om onze en hun veerkracht op peil te houden? Hoe blijven we in balans en zorgen we ervoor dat we ons niet overbelasten?

Gladys licht tijdens deze inspiratielunch haar visie op vitaliteit toe. Let op, deze online lunchbijeenkomst wordt lekker interactief. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Gladys geeft tips en adviezen om je mentaal en fysiek te ontspannen. Daarna gaan wij met elkaar in discussie hoe wij vitaliteit op de werkvloer ook tijdens een (gedeelde) lockdown realiseren.

De lunch is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in het verbeteren en optimaliseren van persoonlijke vitaliteit en die van zijn medewerkers. Zorg dat je de inspiratielunch op vrijdag 29 januari 2021 niet mist. We zien je graag online om 12.00 uur!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie