Summum 2024: Zinvol sturen

Hoe geef je krachtige sturing door persoonlijke aandacht? Hoe krijg je grip door los te laten? Hoe geef je richting door ruimte te geven? Juist door een balans te vinden tussen sturing en vrijheid, grip en loslaten, richting en ruimte, kun je effectieve HR-communicatie maken. Weet jij wat je moet doen om beter richting te krijgen, te geven maar ook los te laten?

Zinvol sturen dus.

We gaan het hebben over sturen, richting, aandacht. Lees de artikelen die zijn verschenen over ons kennisthema in 2024: Richting geven.

Dit jaar zijn Ivonne van der Male en Raymond Hewitt onze dagvoorzitters! 

Introductie op het kennisthema wordt verzorgd door Mariken Kooi, daarna opent een keynote de middag met een interessant organisatieverhaal. Deze spreker vertelt puur vanuit zijn rol, zijn organisatie, hoe hij richting geeft aan de strategische ambities. Wie dat is, maken we binnenkort bekend.

Je kunt ervan op aan dat er tijdens het summum voldoende interactie is. Bijvoorbeeld tijdens de workshops van Bureau Wilskracht en Adoptics.

Hier wil je bij zijn. Meld je snel aan!

Als HR & Communicatieprofessionals hebben we een missie. Wij geloven in de kracht van betrokken mensen en streven ernaar om van elke organisatie een prachtige werkplek te maken, een werkomgeving waar je gezien wordt en kunt groeien. Daarvoor is goede HR-communicatie noodzakelijk.

Leden van HR-Communicatie hebben gratis toegang tot dit summum. En zij kunnen een VIP-kaart bestellen [eerst inloggen] tegen een aantrekkelijke korting, om je klanten, relaties en collega’s te trakteren op verdiepende kennis en ervaring.

Word lid.

Laat je inspireren, verbreed je kennis en ontmoet vakgenoten

Op basis van een gekozen thema en onderzoek organiseren we elk jaar een summum, waarin we inzichten en resultaten delen. Het summum is hét uitgelezen moment om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en je te laten verrassen door boeiende verhalen en wervelende workshops en masterclasses.

We zien je graag op dinsdag 12 november in Amersfoort.

Meer informatie over het programma >>
Bestel vandaag nog je kaartje en profiteer van de vroegboekkorting!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie