Onze whitepaper ‘Duurzaam duurt het langst’ komt eraan!

Duurzaam werkgeverschap staat voor de continue aandacht voor en investering in werkplezier, diversiteit, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en arbeidsomstandigheden. Als je als werkgever hierin investeert, blijven werknemers productief, gemotiveerd en betrokken bij je organisatie.

UITGESTELD – Hierover reiken we jullie bouwstenen aan op ons summum op 18 november vanaf 15.00 uur bij Bex*communicatie in Eindhoven én we presenteren de whitepaper ‘Duurzaam duurt het langst’. 

Het programma start officieel om 15.15 uur met een welkomstwoord van Inge Beckers, voorzitter HR & Communicatie, en een korte inleiding van de gastvrouw en dagvoorzitter van het summum: Monique Hendriks van Bex*communicatie.

Inspirational Talk: Happy people!

Onze eerste keynote over duurzaam werkgeverschap is een energiek verhaal van Gert-Jan de Groot, algemeen directeur van Maatwerk Arbeidsadvies. Zijn motto: Happy people. Happy profit. Samen met Robin van der Meulen, Strategic Happiness Expert bij 2DAYSMOOD, lichten zij toe hoe je van Nederland het meest WerkEnergieke land van de wereld kunt maken.

Praat verder aan tafel bij de experts

We gaan uitgebreid stilstaan bij alle ‘bouwstenen’. Deelnemers schuiven om beurten aan bij onze experts aan tafel. Aan de hand van prikkelende stellingen, vragen, tips en suggesties delen we kennis over de dieper liggende thema’s van duurzaam werkgeverschap.

  1. Geen werkgeluk? Vertrekrisico! Expert: Mariken Kooi van Double-OO
  2. Duurzame Inzetbaarheid: maak het meetbaar! Experts: Robin van der Meulen en Kirsten van Enk van 2DAYSMOOD
  3. Vitaliteit borgen in arbeidsvoorwaarden: uitgelezen kans voor onderscheidende positionering als werkgever. Expert: Esther Flipse van Merknemers
  4. Roadmap naar meer diversiteit en inclusie. Expert: Monique Hendriks van Bex*communicatie
  5. Bouwstenen voor een duurzaam werkgeversverhaal. Expert: Raymond Godding van Godding & Co

V.l.n.r. Dagvoorzitter Monique Hendriks van Bex*communicatie, keynote speaker Gert-jan de Groot van Maatwerkadvies en Robin van der Meulen van 2DAYSMOOD. Daarnaast onze boegbeelden Mariken Kooi, Esther Flipse en Raymond Godding

Presentatie whitepaper: Duurzaam duurt het langst

Onze gastvrouw en dagvoorzitter Monique Hendriks nodigt de auteurs van de whitepaper uit op het podium voor een paneldiscussie waarna we de whitepaper ‘Duurzaam duurt het langst’, lanceren.

Onder het genot van een hapje en een drankje is van 17.30-18.30 uur volop gelegenheid om te proosten en te netwerken.

HR & Communicatie is een platform voor professionele ontwikkeling, een netwerk om ervaringen uit te wisselen en een fijne community om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Wil jij je ook laten inspireren en anderen verder helpen? Samen kennis creëren, brainstormen én nieuwe vakgenoten ontmoeten? 

Je bent van harte welkom! Het summum van HR & Communicatie vindt plaats bij Bex*communicatie in Eindhoven en is gratis toegankelijk voor alle HR & Communicatie communityleden en kennispartners. Bestel wel even een kaartje en geef je persoonlijke kortingscode door. Voor niet-leden brengen we een klein bedrag in rekening. Of word ook kennispartner of communitylid van HR & Communicatie!

Bestel snel je kaartje en dan zien wij je graag op donderdag 18 november om 15.00 uur op de Piuslaan 70a, 5614 CM in Eindhoven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie