Werf& Live 2021 op 27 mei: claim jouw gratis ticket voor 12 mei [members only]

Op donderdag 27 mei organiseert Werf& de zesde editie van Werf& Live. Dit jaar met als thema break free. 

Werf& Live staat volledig in het teken van het loslaten van het bekende en vertrouwde en op zoek gaan naar het nieuwe in de markt om het verschil te maken. Impact maken én wervingssucces realiseren.

Denk bijvoorbeeld aan het loslaten van LinkedIn en het inzetten op klassiek netwerken. Of inzetten op TikTok voor het werven van professionals (why not?). Maar ook het werven van de meest schaarse doelgroepen op vernieuwende manieren door te kijken naar skills in plaats van diploma’s. En -niet geheel zonder toeval in relatie tot het thema- doet Werf& dit allemaal met een live stream vanuit de gevangenis in Utrecht. Daar nemen o.a. de recruitment en arbeidsmarktcommunicatie managers van Securitas je mee hoe ze mensen aannemen waarbij ‘break free’ weer een hele andere betekenis heeft…

Gratis tickets: exclusief voor HR & Communicatie communityleden

Als trotse partner van Werf& Live mogen wij – Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie – enkele tickets weggeven voor dit gave event! Graag willen wij jou de mogelijkheid geven om gebruik te maken van dit aanbod. Tot en met 12 mei kun jij je gratis aanmelden voor Werf& Live met de ‘members-only’ code 💜 [eerst inloggen].

Inschrijflink: https://www.aanmelder.nl/werfenlive-2021/subscribe

Ben jij er bij donderdag 27 mei? We starten om 13.00 uur met een openingswoord van onze dagvoorzitter Heleen Stoevelaar en eindigen de dag rond 16.45 uur. Graag tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie