Cao-app: alle cao’s online toegankelijk

De ontwikkelaar van de cao-app, Erik Lemans,  adviseur bij AWVN, zat bij ons aan tafel tijdens een netwerklunch. Vol enthousiasme vertelde hij over ‘zijn’ app. En hoe belangrijk hij het vindt dat ook cao-teksten makkelijk te lezen en begrijpen zijn.

Met deze app is een cao altijd toegankelijk voor alle medewerkers. Een cao-boekje is niet meer nodig. De cao-tekst wordt in de app integraal opgenomen, is gemakkelijk doorzoekbaar en steeds actueel. De cao-app bevat tevens een FAQ, waarin medewerkers de antwoorden op veelgestelde vragen over hun arbeidsvoorwaarden vinden. Met de rekentools kunnen medewerkers zelf berekenen wat bepaalde arbeidsvoorwaarden in de eigen situatie betekenen. Hoe handig!

AWVN biedt maatwerk voor wie dit interessant is. In de plusvariant van de cao-app kunnen werkgevers hun medewerkers betrekken bij het cao-proces door via een poll of een korte vragenlijst hun mening te geven over cao-gerelateerde onderwerpen. Zo achterhaal je wat zij wel of juist niet belangrijk vinden.

De cao-app wordt onder naam van de organisatie via de appstores van Apple en Google beschikbaar gesteld en is te downloaden op alle gebruikelijke devices.

Meer informatie lees je op de website van AWVN > cao-app

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie