The Workplace Wellness Ways

Tips voor gezond en gelukkig werken!

We weten het allemaal, werknemers zijn de belangrijkste asset van een organisatie. Het behouden en verbeteren van hun gezondheid met op maat gemaakte oplossingen is van het grootste belang omdat mensen het hart vormen van iedere organisatie. Nog niet alle organisaties weten hier inhoud en vorm aan te geven. Deze publicatie van Vivian Acquah, Workplace Wellness Advocate, brengt hier verandering in.

Wat is Workplace Wellness?

Workplace Wellness is holistisch en houdt rekening met de fysieke, emotionele, carrière, sociale, financiële en maatschappelijke gezondheid van de werknemers. Workplace Wellness komt niet alleen de werknemer ten goede. De organisatie profiteert hier ook van omdat deze te maken heeft met gezonde en betrokken werknemers die productief zijn en de werknemers ook weet te behouden. Steeds meer organisaties creëren Workplace Wellness commissies die verantwoordelijk zijn voor veiligheid en gezondheid.

Vivian: ‘De mensen die ik heb geholpen zijn van van ongemotiveerd, opgebrand naar blij, gezond, betrokken en productief gegaan. Zij vinden mijn advies het beste dat hen overkwam. Voor mij is mijn werk als Workplace Wellness Advocate dé manier om aan een oplossing voor deze mensen te werken, door mij te concentreren op gezondheid en well-being. Niet alleen de fysieke gezondheid, maar de algehele, holistische gezondheid.’

In de publicatie lees je tips over stoppen met roken, meer bewegen, gezond eten en nog veel meer:

Naar de publicatie Workplace Wellness Ways – Gezond en Gelukkig werken van Vivian Acquah

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie