Wil jij blogger worden?

Iedereen met een lidmaatschap bij HR & Communicatie kan blogger worden. Dit platform is niets zonder goede verhalen! Samen met onze leden leveren wij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van dit vakgebied door kennis te delen, door professionals, hun ideeën en inzichten bij elkaar te brengen rond de vraag: ‘Hoe informeer, motiveer en verbind je (toekomstige) medewerkers?’ Onze ambitie: van heel Nederland een ‘great place to work’ maken.

Wil jij als vaste blogger je visie delen?

We zijn altijd op zoek naar interessante blogs van enthousiaste mensen met die regelmatig hun kennis, ervaringen en visie willen delen. Dus ben je thuis in een van onze expertisegebieden: Branding & Engagement, Communicatie & Verandering, Arbeidsvoorwaarden & Pensioen, Arbo & Vitaliteit of Middelen & Sociale media?

Stuur je blog vandaag nog in! (Ben je ingelogd?)

Vind je het leuk om af en toe een blog te schrijven?

Dat kan natuurlijk ook. Het zijn met name de verhalen uit de praktijk die goed gelezen worden. We delen graag inhoudelijke informatie (commerciële boodschappen zijn voor ons netwerk minder interessant) en een uitnodiging voor discussie of doordenker maken de blogs vaak extra aansprekend.

Blogs worden altijd door de redactie nog even doorgelezen alvorens je ze live ziet. Hier kan soms een interval van een dag – en in een enkel geval iets langer – inzitten. Geef ons een seintje mocht een exacte ‘timing’ voor jou belangrijk zijn.

Deel jouw verhaal met ons! (Mail ons jouw blog.)

Dit waren de best gelezen blogs

.

In november 2009 zijn we gestart met HR & Communicatie en dit waren onze eerste blogs: