Best gelezen HR-Communicatie blogs van 2021

Dit zijn de vijf blogs met de meeste views in 2021. Blogs over hybride werken en het zakelijk inzetten van WhatsApp. Blogs over hoe je met je interne communicatie het ziekteverzuim kunt beïnvloeden, hoe je bevlogenheid en vitaliteit kunt verhogen én hoe je jaargesprekken voert in een reflectieve stijl. 

Namens de redactie en natuurlijk alle lezers van dit kennisplatform: ‘Kennisdelen staat bij ons voorop. We kunnen niet zonder jullie interessante verhalen en expertise! Hiermee doen wij nieuwe inzichten en ideeën op om van heel Nederland een “Great Place to Work” te maken. Heel veel dank voor jullie bijdragen!’

De 5 best gelezen blogs van 2021 zijn:

1) Robin van der Meulen van 2DAYSMOOD schreef:

2) Cindy Veldhuis van MediaMyne schreef:

3) Onno Rompa van Funk-e schreef:

4) Jolanda van der Steen en en Cynthia Noordoven van JECKX schreven:

5) Rob Smits van Bureau voor Durf schreef:

Waarover werd nog meer geschreven in 2021?

Net als het vorige ‘coronajaar’ gingen de meeste blogs afgelopen jaar over – hoe kan het ook anders – Communicatie & Verandering. We ontvingen ook veel blogs over Engagement en over Vitaliteit. Als we inzoomen op Arbeidsvoorwaarden ging het vooral over persoonlijke ontwikkeling, (om)scholen en studeren mogelijk maken voor je medewerkers. Tot slot wil ik het Middel podcast nog even noemen. We kunnen merken dat we een paar experts op dit gebied binnen onze community hebben!

Ook bloggen op onze website?

Foto van Cameron Ballard on Unsplash

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie