Korting! Congres Duurzame Inzet

Duurzame inzet is een van de belangrijkste HR-thema’s in de nabije toekomst. Met de nadere vergrijzing en de daar bijbehorende krapte op de arbeidsmarkt moeten werkgevers niet alleen talent weten te vinden en binden. Het is ook zaak om werknemers zo lang mogelijk vitaal en met plezier aan de slag te houden. Wil je samen met vakgenoten aan de slag met duurzame inzet? Dan is het congres Duurzame Inzet. Van plan naar aanpak misschien iets voor jou.


Donderdag 26 april 2012 richt deze werkconferentie zich op vragen als:

  • Hoe richt je je organisatie het beste in om het maximale uit je (oudere) werknemers te halen?
  • Hoe stimuleer en motiveer je werknemers en waarin verschilt deze benadering van jongere en oudere werknemers?
  • Moet je je personeelsbeleid aanpassen op de vergrijzing van je organisatie?

Programma
Dagvoorzitter Pieter Hilhorst zal deze gevarieerde en inspirerende dag leiden waarin Dr. Dorien Kooij ingaat op de motivatie van oudere werknemers. Suzanne Jungjohann, directeur Human Resources bij Tempo-Team, vertelt meer over de aanpak van Tempo-Team en haar visie op de inzet van oudere werknemers. Jos Blaauwhof verdiept zich in de productiviteit van de werknemer. Hoe haal jij het beste uit je werknemers? En we gaan schatgraven met Chris Boogert om te ontdekken hoe we medewerkers laten schitteren! In de carrousel gaan we aan de slag. We gaan op zoek naar een heldere doelstelling, een juiste afbakening en goed gekozen resultaten. Je krijgt praktische do’s en don’ts aangereikt. De behaalde bouwstenen vormen de basis voor een plan van aanpak voor je organisatie en creëert een vitaliteitsimpuls.

Korting via HR-Communicatie Netwerk!
Lezers van het HR-Communicatie Netwerk kunnen profiteren van een speciale korting. Als u bij uw aanmelding de kortingscode duurzameinzet2012 vermeldt, krijgt u 50 euro korting!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie