Met 2DAYSMOOD monitoren van psychologische veiligheid op werkvloer

De groei van psychisch verzuim op de werkvloer is een zorgwekkende trend. Psychische klachten vormen de meest voorkomende reden voor ziekteverzuim en brengen aanzienlijke kosten met zich mee voor organisaties. Voorkomen van psychische klachten is daarom een belangrijke actie binnen je organisatie.

2DAYSMOOD heeft één grote missie: verhogen van werkgeluk binnen elke organisatie. Dat doen zij door medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid op eenvoudige en snelle wijze te meten, zodat er een positievere werkomgeving kan ontstaan. Daarom geeft 2DAYSMOOD jullie nu de mogelijkheid om t/m 31 december GRATIS gebruik te maken van hun gloednieuwe Psychologische Veiligheid Module!

In 1e kwartaal 2023 al 26% van verzuimdagen veroorzaakt door psychische klachten.
2DAYSMOOD biedt gratis monitoring tot einde van het jaar.

Met de module krijg je gratis toegang tot de geavanceerde 2DAYSMOOD-tool en wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst. Daarmee krijg je de gelegenheid om waardevolle inzichten op te doen over de veiligheid binnen jouw organisatie. Een mooie kans om meer grip te krijgen op je werkomgeving en het beste uit je medewerkers te halen.

Wist je dit over psychisch verzuim?

Wist je dat:
– psychisch verzuim momenteel hoger is dan ooit, met meer dan 26% van alle verzuimdagen in het eerste kwartaal van 2023?
– het verzuim in alle leeftijdscategorieën toeneemt, maar het grootst is in de leeftijdsgroep van 25-45 jaar, met een aanzienlijke stijging bij jongeren onder de 25 jaar?
– het ziekteverzuim als gevolg van psychische klachten steeds langer duurt? De gemiddelde verzuimduur is zelfs 10 dagen langer dan 5* jaar geleden.
(Bron: Arbo Unie/Trends in HR)

Genoeg redenen dus om te bouwen aan een open en veilige werkomgeving met minder verzuim en verloop! Doe je mee?

Claim nu je gratis toegang vóór 31 december en lees meer op: https://2daysmood.com/psychologische-veiligheid-op-werk-meten-actie/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie