Nieuw lid, Wil Bekker: ‘Samen resultaatgericht op zoek naar jouw pad. Oftewel doorbraak’

Graag stellen wij aan jullie voor ons nieuwe lid Wil Bekker! Zit je met een dilemma, obstakel of uitdaging? Twijfel je welke richting je het beste op kunt gaan? Of ben je simpelweg op zoek naar groei en wil je meer uit het leven halen? En zoek je hierbij een steuntje in de rug? Dan zit je bij Wil aan het juiste adres.

Wie is Wil Bekker?

Ik ben een man die graag mensen stimuleert op weg naar een gezond en waardevol leven. Daarbij onderzoek ik welke kwaliteiten ze kunnen inzetten om hun passie, doel of wens te kunnen realiseren. Als ervaringsdeskundige weet ik dat er vele wegen naar Rome leiden. Samen met groepen of enkelingen zoek ik naar de juiste weg en een bijpassende tijdslijn. Zelf ben ik letterlijk door het vuur gegaan om mijn droom(en) te kunnen realiseren.

Kijk diep in de natuur en je begrijpt alles beter

Wat versta je onder HR & Communicatie?

Voor mij is HR een vorm van communicatie, waarmee je kijkt en luistert naar wat de diepste zieleroerselen van de groep of persoon zijn. De vraag achter de vraag is wat houd jou echt bezig wat is jouw diepste wens of verlangen?
Zelf werk ik als o.a. wandelcoach, grotendeels in de natuur, waarbij ik gebruik kan maken van een breed programma.

Waar, wanneer heb je onlangs nog HR-communicatie kennis gedeeld?

De laatste keer was bij Essential Movements in Valkenburg. We hebben die dag vooral aan teambuilding gedaan in het blotenvoetenpark en Forest bathing met een thema.
Als ervaren, gecertificeerde en gediplomeerde teamcoach gebruik ik technieken uit de natuur die snel, makkelijk en direct leiden tot beweging in het team. De natuur werkt inspirerend en ook onderzoek toont aan dat de natuur een versnellende invloed heeft op het oplossen van problemen. De focus ligt op het doorbreken en veranderen van teamgedrag op lange termijn. Deze aanpak laat teams/organisaties ontdekken wat belangrijk voor hen is, om vanuit daar de juiste keuzes te maken.

Welke tip wil je de leden van HR & Communicatie geven?

Het is mijn droom om mensen een blik in de toekomst aan te bieden door hen vooral uit hun comfort zone te lokken. Mijn tip is dat je vooral moet blijven geloven dat vrijwel elke droom gerealiseerd kan worden, mits deze bij je past!

Voor welke vragen kunnen onze leden bij jou terecht?

Door mijn brede opleidingen en levenservaring, kan ik op diverse vragen ingaan. Waarbij vooral, stress, burn-out, slaapproblemen spelen. Ook op het gebied van mental coaching kan ik meedenken naar een gerichte oplossing!

De Ultieme Doorbraak op Vimeo.

Wil Bekker

Mobiel: +31 657736527
Wil je meer weten, neem eens een kijkje op mijn website: www.deultiemedoorbraak.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie