De Nationale Vitaliteitsweek: geef de veerkracht van jou en je collega’s een boost!

Van 19 t/m 25 september vindt alweer de achtste editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. Het ideale moment om medewerkers bewust te maken van het belang van hun eigen veerkracht en vitaliteit.

Wij helpen jouw organisatie graag met de invulling van deze week, mocht je daar nog geen plan voor klaar hebben liggen of hier nog aanvullende ideeën voor zoeken. Met dit programma hebben jullie een optimale invulling van de vitaliteitsweek, en kunnen jouw medewerkers na de zomervakantie direct weer goed aan de slag. We zorgen voor inspiratie en stimuleren een gezonde levensstijl.

Wat kan je verwachten?

  • Activatiecampagne met kant-en-klare promotiematerialen
  • Onze 5-dagen challenge ‘boost je veerkracht’
  • Online kick-off lezing van 1 uur (op maandag)
  • 3 interactieve webinars naar keuze met één van onze experts (keuze uit 18 thema’s die voor jouw organisatie en medewerkers relevant zijn – zie ons aanbod hieronder)
  • Eindevaluatie om de impact van deze week zichtbaar te maken

Uiteraard is het mogelijk dit vitaliteitsweekprogramma verder uit te breiden, met meer interactieve webinars of een extra lezing later in de week. Het is ook mogelijk de kick-off lezing tegen een meerprijs aan te vragen live op locatie.

Hoe werkt het?

  • Na aanmelding ontvang je van ons een opdrachtbevestiging, met de vraag een keuze te maken uit 3 interactieve webinars.
  • Nadat de opdrachtbevestiging binnen is, ontvang je van ons een kant-en-klarecommunicatiekit met een stappenplan, om de Nationale Vitaliteitsweek intern te promoten.
  • Wij ontvangen van jou een excellijst met emailadressen en voornamen medewerkers (voor het eenmalig verzenden van de 5-dagen challenge).

Zo eenvoudig is dat dus!

#SAM: Keuze uit 18 interactieve webinars of te boeken als lezing:

Wil je meer weten over de inhoud van de challenges, de lezingen of onze aanpak en onderwerpen?

Neem dan gerust contact met ons op. Heb je al een plan klaarliggen, en zoek je alleen nog mogelijke extra invulling, dan is het uiteraard ook mogelijk alleen deel te nemen aan één of meerdere van onze interactieve webinars.

We wensen je namens het hele team van Hashtagsam een hele mooie zomer toe, en zijn deze periode gewoon beschikbaar om je te begeleiden naar De Nationale Vitaliteitsweek of andere vragen die je mogelijk nu hebt omtrent het implementeren van een vitaliteitsbeleid.

We helpen je heel graag verder met te zorgen voor vitale en gelukkige medewerkers!

Vitale groet,

Fleur van den Horn
Founder Hashtagsam
fleur@hashtagsam.nl | www.hashtagsam.nl | 06 – 5755 9650

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie