Einde arbeidsmarktkrapte in zicht?

Niets is zo voorspelbaar als vergrijzing, toch lijken veel bedrijven daar nu door overvallen. Een bijzondere constatering omdat elke organisatie precies kan zien wat de impact van vergrijzing in de komende 3 tot 5 jaar is. Toch leven we in de arbeidsmarktkrapte van nu en proberen we deze op te lossen, terwijl langzaam maar zeker alle metertjes van de arbeidsmarkt alweer richting ‘oranje’ gaan. Er komen andere tijden aan.

Elk jaar presenteren Aad van der Werf en Geert-Jan Waasdorp de actuele arbeidsmarkttrends, en een prognose voor de komende jaren. Dit jaar zal dit op 2 december plaatsvinden in Karel V, waar intensief met maximaal 40 personen wordt stilgestaan bij de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt zowel in vraag als aanbod. Het kunnen voorbereiden op het onvoorspelbare, het einde van de krapte, de nieuwe verhoudingen op de arbeidsmarkt, de legacy van oude techniek, verdere flexibilisering, dalende productiviteit, impact van brexit en veel meer.

Want één ding is duidelijk, nu Aad en Geert-Jan deze sessie al bijna 10 jaar doen; het loopt altijd anders. Maar met actuele data en de juiste duiding is de beste voorbereiding op een veranderende arbeidsmarkt toch gewoon deelname aan het seminar arbeidsmarkttrends 2022 – 2026.

Meer informatie? Dat kun je opvragen via deze link van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie