Jury Internal Branding Jaarprijs bekend!

Het is zo ver! De inschrijving voor de Internal Branding Jaarprijs loopt volop en ook de vakjury is nu bekend. De jury bestaat uit acht specialisten op het gebied van Internal Branding, Marketing, HR en Communicatie. De vakjury is aangedragen door NIMA, EURIB, Logeion, HRcommunity en HR-Communicatie.nl. De jury  bevat ook twee afgevaardigden van de VVV en Etos. Zij zijn de winnaars van afgelopen jaar en het jaar daarvoor. De jury  maakt op 10 februari 2014 bekend wie op 11 maart strijdt voor de Internal Branding Jaarprijs 2013 in de MINI Brandstore te Amsterdam.

De jury bestaat uit:  voorzitter Rik Riezebos (namens EURIB), Sabine van Roon Orgelist (partner @Pyth, namens NIMA), Youssef Eddini (NOS, namens Logeion), Tom Haak (HR directeur Arcadis, namens HRcommunity), Sjaak Hoogkamer (hoofdredacteur Marketing Tribune), Inge Beckers (namens HR-Communicatie.nl), Jan Willem Koch (voormalig directeur Etos) en Raymond Smits (formule directeur VVV).

Inschrijven kan tot 24 januari 2014 via http://ib-jaarprijs.nl/deelnemen/

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.ib-jaarprijs.nl voor vragen of een interview mail gerust naar info@ib-jaarprijs.nl

De Internal Branding Jaarprijs

De Internal Branding Jaarprijs is een vakprijs voor een organisatie waar Internal Branding in dat jaar aantoonbaar effect heeft gehad. Een prestigieuze prijs omdat hij gaat over medewerkers. En iedereen weet dat betrokken medewerkers essentieel zijn voor organisaties. En dat het waarmaken van beloftes door de medewerkers belangrijker is dan het roepen ervan. Het waarmaken zorgt voor merk-gemotiveerde medewerkers en loyale klanten. Winnaars van de Internal Branding Jaarprijs (St Franciscus Gasthuis in 2010, Etos in 2011 en VVV in 2012) hebben ervaren dat het winnen van deze Jaarprijs ertoe doet. Trots binnen de organisatie, erkenning door de marketing community, en positieve spin-off gedurende dat jaar en de jaren erna!

Bron: persbericht Internal Branding Jaarprijs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie