Lunchen met vakgenoten

De HR & Communicatie ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals die houden van goede raad, nieuwe ideeën én lekker eten!

Op 7 februari organiseren we de eerste HR & Communicatie ideeënproeverij!

We verleiden je met een heerlijke tweegangenlunch en samen zorgen we voor kennis en nieuwe kennissen. Je schuift aan bij een gezelschap van vakgenoten werkzaam in HR & Communicatie. Aan tafel zit bij iedere editie een gevarieerde groep professionals. We delen ervaringen, leggen elkaar vragen voor, brainstormen over nieuwe ideeën en komen op nieuwe inzichten uit onverwachte hoeken.

Dus, heb je tijd om op vrijdag 7 februari, van 11.00-14.00 uur in Utrecht te zijn? Bestel dan snel je plaats aan tafel! De ideeënproeverij inclusief warme tweegangenlunch kost €50. Community-leden krijgen 50% korting! Bestel een kaartje en geef je persoonlijke kortingscode door.

Marlien van der Wiel: ‘Dit was zo inspirerend!’
Inge Beckers raadde me aan om aan te sluiten bij de lunch van HR & Communicatie. Wat was dat een schot in de roos! Ik maakte kennis met de meest uiteenlopende mensen met de meest uiteenlopende achtergronden en allen hadden 1 overeenkomst: de mens staat centraal. Het was zo inspirerend om naar de verhalen van iedereen te luisteren. Ze kwamen met goede raad en tips waar ik zelf nooit aan gedacht had. Ik kreeg ook de bevestiging dat ik op de goede weg zat. Erg waardevol als startend ondernemer. Snel weer! Let’s go!

Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in! We zien je graag op 7 februari om 12 uur in Utrecht

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie