Denktank HR & Communicatie Dialogen 2020

HR & Communicatie gaat verder met het ontwikkelen van kennis met de Dialoog Denktank voor uiteenlopende thema’s en onderwerpen waar HR & Communicatie kennispartners en community-leden zich over willen ontfermen.

Denktank HR & Communicatie Dialogen

‘In 2020 gaan we de dialoogtool van CircleLytics vaker gebruiken voor kennisontwikkeling,’ zegt Inge Beckers, voorzitter van HR & Communicatie. ‘Daarom starten wij dit jaar met een brainstorm. Super fijn dat Sandra Bouckaert haar inzichten wilde delen met ons. Zij zet de dialoogtool nu ruim twee jaar in voor verschillende onderzoeken en vragen. Na haar inspirerende presentatie hebben wij met een aantal community-leden gesproken over hoe wij deze dialoogtool het beste voor onze community kunnen inzetten. Maar ook welke prangende vragen wij met elkaar graag willen verkennen die ons vakgebied verder helpen.’

Samen met een groep enthousiaste leden gaan wij kennis ontwikkelen, de dialoogtool van CircleLytics inzetten, respondenten uitnodigen en onze experts een podium geven om hun zienswijze uit te dragen. Rondom welke thema’s we dit gaan doen daarover informeren we jullie binnenkort.

Ben je enthousiast geworden en wil je aansluiten bij dit initiatief?

Word lid van HR-communicatie.nl en sluit je aan bij onze denktank!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie