Onderzoeksrapportage Podcast Monitor 2021

Wat zijn de trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse podcastmarkt? Onlangs is alweer de vijfde meting uitgevoerd van de Markteffect Podcast Monitor.

Markteffect Podcast Monitor

Markteffect heeft de vijfde meting uitgevoerd van de podcast monitor. Dit is het enige uitgebreide onderzoek naar de ontwikkeling en populariteit van podcasts in Nederland. Luistert jouw doelgroep naar podcasts? En waarom luistert men eigenlijk? Wat zijn de kansen voor jouw merk of organisatie? Je komt er achter door het rapport gratis te downloaden.

AS WE SPEAK Podcasts stelt het rapport gratis ter beschikking aan de HR & Communicatie Community. Zo ontdek je welke kansen de podcast biedt voor jou als communicatiespecialist.

Download het rapport hier: De Podcast Monitor | As We Speak Podcasts

(Check eventueel je SPAM-box voor de downloadlink.)

Podcast over de Podcast Monitor

AS WE SPEAK Podcasts heeft voor de tweede keer een podcast over de podcast monitor gemaakt. Onder leiding van Dorus van Mosselveld (Rauwkost) delen Harm Duco Schut (Topcast original; Staatsgeheim), Robert van den Ham (De Ondernemer) en Michael Petit (Markteffect) hun visie over het rapport en de ontwikkelingen van de podcastmarkt in Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie