Inge Beckers wil HR & Communicatie anders organiseren

Vorige week heeft Inge Beckers alle kennispartners en communityleden aangeschreven om samen op zoek te gaan naar ideeën om HR & Communicatie anders te organiseren. Haar doel: de community zelf sterker in de ‘driver seat’ zetten.

Om persoonlijke redenen heeft ze de wens om een stapje terug te doen. Met een klein team stuurt Inge Beckers al 11 jaar het kennisplatform en community aan vanuit de combinatierol van zowel voorzitter als hoofdredacteur. Om de overgang naar een nieuwe setting in goede banen te leiden blijft ze actief in de rol van voorzitter maar Inge gaat aftreden als hoofdredacteur per 1 januari 2021.

Inge Beckers: ‘Een stapje terugdoen in iets waar je passie ligt is niet makkelijk. Gelukkig zijn er veel mensen die HR & Communicatie een warm hart toedragen. We nemen de komende maanden de tijd om alle betrokkenen uit te nodigen en na te denken over de toekomst van HR & Communicatie. Hier worden we uiteindelijk alleen maar beter van!’

Op 15 september komt de community voor de eerste keer (online) bijeen om toekomstplannen te maken voor HR & Communicatie.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie