Keynote: Richting geven aan je brein en biochemie voor meer energie

Chantalle Weemaes, auteur van het boek ‘Pak de regie over je energie’, verzorgt de keynote van ons summum!

Het is de hoogste tijd dat we regie gaan pakken in vitaal leiderschap. Te veel organisaties worstelen met een hoog verzuim, slechte werksfeer, lage productiviteit, moeite met veranderingen en toenemende werk gerelateerde stress en mentale klachten. Deze uitdagingen kosten meer dan je denkt.

Achter al deze uitdagingen schuilt één groot probleem dat vaak over het hoofd wordt gezien: het energieniveau binnen de organisatie. Energie is de brandstof van een toekomstgerichte, veerkrachtige organisatie met vitale en betrokken medewerkers. Maar hoe kunnen organisaties richting geven aan het verkrijgen van meer energie?

Chantalle Weemaes is een expert op het gebied van de achterliggende systemen in je lichaam die verantwoordelijk zijn voor de hoeveelheid energie en succes. Ze weet als geen ander hoe je op een doelgerichte manier je brein en biochemie kunt beïnvloeden, waardoor je kunt excelleren.

Tijdens het summum van HR & Communicatie op 12 november in Amersfoort laat Chantalle in haar workshop zien hoe je deze twee energiesystemen kunt aansturen zodat je zinvol richting kunt geven aan je welzijn, energie en prestaties. Voldoende energie in de organisatie is dan geen toeval meer, maar het resultaat van goed ingerichte systemen waar zowel medewerkers als de organisatie samen verantwoordelijkheid voor dragen.

Wil jij zelf ervaren hoe jij zinvol richting kunt geven aan meer energie?

In deze workshop navigeer je langs de twee energiesystemen – je brein en biochemie – en ontdek je hoe eenvoudig en snel je hier de regie over kunt nemen.

Laat je inspireren, verbreed je kennis en ontmoet vakgenoten. We zien je graag op dinsdag 12 november in Amersfoort!

Meer informatie over het programma
Bestel vandaag nog je kaartje!

Ben je een klant of relatie van een van onze kennispartners
Vraag hen een VIP-kaart met korting voor je te bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie