Aan de slag met het verminderen van werkstress!

Het stressniveau van medewerkers in Nederland is de afgelopen maanden flink gestegen! Dit blijkt uit het 2DAYSMOOD bevlogenheidsonderzoek waar zij iedere maand terugblikken op de stemmingsdata van meer dan 100.000 Nederlanders. Tijd dus om hiermee aan de slag te gaan!

Stress-tevredenheid-bevlogenheid-Nederland-okt-2022-2023-2DAYSMOOD-NL

De nieuwe maand is aangebroken en 2DAYSMOOD deelt weer de interessante bevindingen uit de bevlogenheidsmonitor.. In de maand oktober zien we opvallende verschuivingen in de gemoedstoestand van medewerkers. Terwijl september een flinke afname liet zien in de positieve emoties, zette oktober deze trend voort; hierbij bestaat 64 procent van de emoties uit positieve gevoelens, 36 procent van de emoties negatief. Dit is een lichte daling in positieve emoties ten opzichte van september. Welke factoren dragen hieraan bij en wat kunnen we hieraan doen? Lees meer. 

Download gratis: Werkstress Data Rapport 2023

2DAYSMOOD is dagelijks bezig met onderwerpen als werkplezier, werkstress en een gezonde organisatiecultuur. 2DAYSMOOD biedt organisaties inzicht in hoe werkstress zich ontwikkelt binnen de organisatie en welke factoren daar aan ten grondslag liggen. Deze informatie, op organisatie- team- én persoonlijk niveau, helpt om de juiste acties en verbeteringsplannen in te zetten.

2DAYSMOOD deelt in het recente Werkstress Datarapport de laatste bevinden over de stresslevels van werkend Nederland. Tegenwoordig willen we veel en verwachten we dat ook van onszelf. Dat heeft effect op onze energiebronnen en zorgt steeds vaker voor stress en burn-outs. Maar hoe komt dat precies? Waar liggen de valkuilen? En wat kunnen we eraan doen? Dat, en nog veel meer, lees je in het Werkstress Data Rapport 2023. Lees meer. 

Werkstress datarapport 2DAYSMOOD

Meer informatie over de werkwijze en aanpak van 2DAYSMOOD en de online meettool staat op 2daysmood.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie