Bex*communicatie opent Bex*Impact Academy

Gisteren opende Bex*communicatie in het bijzijn van circa 200 opdrachtgevers en relaties op officiële wijze de Bex*Impact Academy. Na een intensieve verbouwing beschikt Bex*communicatie over een vleugel met een radiostudio, televisiestudio’s en een minitheater. Hier kunnen opdrachtgevers zich in een zo realistisch mogelijke omgeving voorbereiden op een interview, pitch, presentatie of bijvoorbeeld een lastig gesprek.

Bex*communicatie, met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, is al ruim 30 jaar een vaste waarde in de top van communicatiebureaus in Nederland. Naast communicatieadvies geeft het bureau ook communicatietrainingen, o.a. aan CEO’s, Nederlandse ambassadeurs, woordvoerders en andere boegbeelden van organisaties.

Aansprekend verhaal

Serge van Rooij, partner bij Bex* en verantwoordelijk voor de Bex*Impact Academy: “Organisaties ontdekken steeds meer de kracht van medewerkers als ambassadeurs van een bedrijf, naast bijvoorbeeld de CEO en professionele woordvoerders. Maar hoe vertel je kort en krachtig een boeiend verhaal?
Wij helpen boegbeelden met de inhoud, de juiste voorbereiding en de non-verbale aspecten van communicatie. Niet door ze aan een strakke kernboodschap te houden, maar door op zoek te gaan naar een aansprekend verhaal dat relevant is voor hun publiek. Of dat nou een journalist is, of bezoekers van een congres of de eigen collega’s zijn. Met onze nieuwe studio’s voegen we maximale beleving aan de training toe. Als je er hier in slaagt om je boodschap scherp en to-the-point over te brengen, dan lukt het je daarna in het echt ook.”

Klaar voor de toekomst

Tegelijk met de trainingsvleugel is ook de rest van het pand verbouwd, wat een inspirerende werkplek voor de 35 medewerkers oplevert. Monique Hendriks, Algemeen Directeur: “We hebben een plek gecreëerd die past bij de dynamiek van ons werk en ons bureau. Iedere werknemer kan werken op de manier die hem of haar het meest bevalt; in rust en stilte of juist in groepjes bij elkaar. Er zijn ruimtes waar je met elkaar en met opdrachtgevers kunt brainstormen, overleggen of werken. Dat past zeer goed bij onze stijl; we werken nauw samen met onze opdrachtgevers om tot de beste oplossingen voor ingewikkelde communicatievraagstukken te komen. We waren al goed in woord en beeld. Met de toevoeging van de Bex*Impact Academy benadrukken we een derde belangrijke component van communicatie nog sterker: de wijze waarop mensen een boodschap overbrengen.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie