OutsideIn: De nieuwe podcast van Funk-e over interne communicatie

In de podcast OutsideIn gaat de oprichter van het Rotterdams bedrijf Funk-e Internal Communication en voormalige radio moderator op zoek naar eerlijke verhalen. Hij gaat in gesprek met experts, klanten en pioniers op het gebied van interne communicatie.

In de nieuwe podcast OutsideIn legt host Alexander Broekman de focus op wat er goed gaat in interne communicatie, en ook wat er beter kan. Met zijn internationale gasten bespreekt hij dilemma’s, echte voorbeelden en interessante inzichten rondom het vak dat jarenlang te weinig aandacht kreeg.

In aflevering 1 gaat hij in gesprek met Thomas Helfrich van het Duitse bedrijf Bayer over zijn lessen. In 2013 gaf Thomas de destijds 23-jarige Alexander de kans om zijn eerste internationale klant te winnen.

Ook voor de komende afleveringen hebben zich al interessante gasten aangekondigd. Onder andere gaat Broekman daarvoor in gesprek met Wouter Hosman, voormalig Innovation manager van Digital marketing bedrijf Merkle en voormalig Accenture business change manager Sandra Brouwer. Maar uiteraard is de host altijd op zoek naar mensen die hun inzichten over interne communicatie in OutsideIn willen delen.

Heb je interesse om mee te doen? Laat het dan weten via communitylid Onno Rompa of mail naar: info@funk-e.nl!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie