Aanvragen SLIM-subsidie weer mogelijk voor MKB

Vorig jaar hebben we in samenwerking met duurzaamheidsplatform Johan.nl en Simplecheck zes organisaties succesvol begeleidt met de aanvraag van de SLIM subsidie. Deze subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid helpt het MKB het leren en ontwikkelen binnen hun organisatie vorm te geven.

Wij hebben deze zes organisaties hierdoor kosteloos kunnen helpen om het welzijn en de veerkracht van hun medewerkers te boosten en hen toegang te geven tot onze duurzame en preventieve leefstijl trajecten.

Nieuwe subsidie aanvraag van start!

Ter ondersteuning van dit initiatief van het Ministerie SZW, helpen wij ook de aankomende subsidie aanvraag nieuwe MKB bedrijven, die met ons dit traject willen aangaan. Het is een unieke kans om jouw bedrijf geheel kosteloos kennis te laten maken met effectieve meetbare interventies gericht op duurzame inzetbaarheid. Als jouw organisatie graag investeert in de vitaliteit van jullie medewerkers, maar hiervoor geen budget kan of wil vrijmaken, is dit een unieke kans!

Bij deelname (en toekenning van de subsidie) zullen wij voor jouw bedrijf:

  • Jaarprogramma welzijn en vitaliteit verzorgen voor minimaal één en maximaal twee jaar (vanaf januari 2024)
  • Medewerkers voorzien van minimaal één leefstijlprogramma voor de periode van drie maanden
  • Effectrapportages op basis van de resultaatmetingen gedurende de trajecten om intern draagvlak te creëren voor het belang van investeren in veerkracht en welzijn
  • Communicatiemateriaal om positie als goed-werkgever te versterken (intern en extern)
  • Permanente toegang tot ons nieuwe HR- en werknemersportaal
  • Activatieprogramma gericht op bewustwording en stimuleren van veilige leeromgeving

Wij zullen de aanvraag doen op basis van het SLIM-samenwerkingsverband voor MKB.

Voor meer informatie over deze subsidie zie:
https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/overzicht-aanvraagcriteria

Opgeven voor deelname kan tot 1 mei 2023

De aanvraagperiode start 1 juni 2023. Wij sturen de aanvraag ook precies op deze datum eruit zodat we per 1 oktober al de uitslag weten en kunnen starten met de deelnemende partijen. Daarom nodigen wij 3-8 organisaties uit, binnen MKB die voor 1 mei met ons de samenwerking aangaan.

Ben jij één van de partijen, die hieraan kosteloos wilt deelnemen?

Praktische voorwaarden:

  • Medewerking ondertekenen van samenwerkingsverband, demimi’s verklaring, MKB verklaring en projectvoorstel door eindverantwoordelijke organisatie in mei 2023
  • 2 x 1 uur overleg ter voorbereiding in mei 2023 met Hashtagsam via Zoom

De aanvraag zal volgens dezelfde structuur en principes worden uitgevoerd als afgelopen jaar, waardoor wij met vertrouwen de aanvraag tegemoet zien. Er wordt samengewerkt met het communicatiebureau (Outspoken) en een bekende softwareontwikkelaar van vitaliteitsplatform (johan.nl) voor een betrouwbare en legitieme aanvraag.

We zien jouw aanvraag met veel plezier tegemoet, want er is niets leukers dan die organisaties te kunnen helpen die heel graag willen, maar het budgettair niet rond krijgen.

Download hier meer informatie over de SLIM subsidie aanvraag of reageer direct via contact@hashtagsam.nl om jouw organisatie hiervoor aan te melden.
Vitale groet,
Boegbeeld Vitaliteit bij HR & communicatie en co-founder Hashtagsam
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie