Vertrouwen ‘de podcast’

Dit jaar geen whitepaper maar podcasts! Wat een geweldige inzichten krijgen we vooruitlopend op 9 november. Vanaf morgen is deel 1 van de podcast-drieluik beschikbaar.

Raymond Godding benadrukt het belang van vertrouwen in organisaties en hoe dit de sleutel kan zijn tot positieve ontwikkelingen. Samen met Alexander Steegh maakte hij de podcasts in aanloop naar het summum. 

‘Vertrouwen is een werkwoord’

Dat is de titel van het summum van HR-Communicatie op 9 november. Wat kun je verwachten tijdens dit jaarlijkse summum? Raymond Godding legt het uit: ‘Waarom hebben we het vaak over het gebrek aan vertrouwen in organisaties als oorzaak van allerlei ongewenste ontwikkelingen? Zou je dat ook kunnen omkeren? Wat is er dan voor nodig om samen zaken op een prettige manier voor elkaar te krijgen?’

Tijdens het summum gaan we dieper in op ons onderzoek naar vertrouwen op de werkvloer en wat dat heeft opgeleverd. ‘In de aanloop naar het summum kun je luisteren naar een podcast drieluik waarvoor we een aantal interessante mensen hebben uitgenodigd. Zij belichten het thema vanuit verschillende gezichtspunten en bieden je boeiende ‘take aways’ hoe je met vertrouwen mensen en organisaties kan versterken,’ aldus Raymond.

1e aflevering van de podcast: Communiceren in vertrouwen

In de eerste aflevering bespreken Raymond Godding en Alexander Steegh ‘Communiceren in Vertrouwen’ met Monique Hendriks van Más Advies. Ze delen inzichten over het belang van communicatie in het opbouwen van vertrouwen.

2e aflevering: Leidinggeven in vertrouwen

De tweede podcast richt zich op ‘Leidinggeven in Vertrouwen’ en biedt inzichten van Lars Scheurer, directeur van arbodienst Richting. Hij benadrukt de waarde van vertrouwen als kernwaarde voor het bedrijf en het effect op werkgeluk en dienstverleningskwaliteit.

3e aflevering: Samenwerken in vertrouwen

In de derde aflevering ‘Samenwerken in Vertrouwen’ deelt initiatiefnemer van De cocreatieschool Maarten Blankenberg zijn visie op effectieve samenwerking vanuit persoonlijk leiderschap, ongeacht persoonlijke voorkeuren.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar stevige inhoudelijke verhalen en inspirerende workshops? Meld je aan voor het summum in Eindhoven.

Dat kan via de Event-pagina over het summum op 9 november

En de podcast vind je op Spotify

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie