We hebben vertrouwen in 2023

Wij hebben enorm veel zin in 2023. Samen maken we met de inzet van goede HR-communicatie van heel Nederland een ‘Great Place to Work’.

Heel graag willen wij iedereen bedanken die het afgelopen jaar een bijdrage heeft geleverd aan HR-communicatie.nl. Er verschenen aantrekkelijke items in de Toolbox, er zijn veel interessante Blogs geschreven én we hebben met een geweldig team van communityledenboegbeelden en kennispartners inspirerende kennissessies [link = members-only] voor en samen met jullie georganiseerd.

Offline én online, wij gaan je zien
De eerste events van HR & Communicatie voor 2023 staan in de agenda. Monique Hendriks trapt het jaar af met een intervisie netwerklunch over hoe je dialogen effectief inzet. En reserveer ook alvast 9 november 2023 in je agenda, want dan staat ons summum gepland.

Vertrouwen is weten met je 💜 hart
Voor 2023 hebben we een nieuw kennisthema gekozen: vertrouwen. Hierover ga je veel horen en lezen. Fijn nieuws: communitylid Marieke Verhoeven neemt komend jaar de lead in deze kennisontwikkeling. We kijken ernaar uit hoe we vanuit dit kennisthema nóg beter gaan worden in het informeren, motiveren en verbinden van medewerkers.

Fijne feestdagen en tot volgend jaar! 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie