Whitepaper: Beter luisteren in organisaties

HR & Communicatie brengt vakgenoten bij elkaar en ontwikkelt kennis samen met experts uit het vakgebied. Dit jaar op het thema ‘Luisteren in organisaties‘. Voor dit whitepaper ontwikkelen wij samen met onze communityleden en kennispartners de aanwezige expertise verder door. We hielden een online dialoog met de tool van CircleLytics en combineren de kennis uit de community met de opgebouwde expertise van Bex*communicatie en Great Place to Work Nederland. 

In dit whitepaper deelt HR & Communicatie haar visie op Beter luisteren binnen de organisatiegrenzen en geven we inzicht in de succesfactoren om beter luisteren in je organisatie naar een hoger niveau te brengen. Binnen organisatiegrenzen vraagt luisteren namelijk om een geankerde plaats in organisatiestructuur, -cultuur en processen. Beter luisteren gaat ook over praktische zaken als agenda, werk- en gespreksruimten, communicatiemiddelen en -kanalen.

Wil je daadwerkelijke verbeteringen aanbrengen in je organisatie? Besteed dan aandacht aan het ontwikkelen van gedeelde ambities, competenties en vaardigheden – pleiten Inge Beckers en Marjolijn Vlug. Verder doet HR & Communicatie verslag van de resultaten uit de dialoog-denktank. De whitepaper helpt HR- en communicatieprofessionals bij het ontwikkelen van goede HR-communicatie die bijdraagt aan vergroten van het vertrouwen en lerend vermogen van organisaties alleen al door goed naar medewerkers te luisteren.

Download whitepaper: Beter luisteren in organisaties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie